Ръководството на футболиня Черно море излезе с позиция, в която настоява

...
Ръководството на футболиня Черно море излезе с позиция, в която настоява
Коментари Харесай

Черно море настоява за извинение от страна на Лудогорец съм Илиан Илиев

Ръководството на футболиня Черно море излезе с позиция, в която настоява за опрощение от страна на Лудогорец съм Илиан Илиев. Това написаха от клуба на формалния си уебсайт.

Ето защо настоявата " моряците ":

" Ръководството на ПФК Черно Море упорства лицето от ПФК Лудогорец, написало през вчерашния ден, извънредно грозните, тежки и несъстоятелни обидни квалификации, да се извини на нашия треньор Илиан Илиев.

Футболният клуб Черно море е основан в духа и традициите на българската войска. Изконни полезности на армията ни са чест, дух и геройство. Такива са полезностите и в нашия клуб. „ Моряците “ сме едно огромно семейство и се поддържаме. Всяко едно черноморско сърце ще бъде предпазено от нас. Безспорно, подобен е треньорът ни – Илиан Илиев! Той е човек, който милее за емблемата на клуба ни. Длъжни сме да застанем зад него и да го подкрепим.

По време на изявлението си след мача, нашият треньор с нищо не обиди противника. Проблем на ПФК Лудогорец е, в случай че те са се припознали в думите му.

Да наричаш човек, който е постигнал толкоз доста във футбола, който е бил част от европейския първенец Бенфика, който е играл за нашата страна на Световно състезание „ водач на мрънкачите в българския футбол “ и да показваш изтощение, намеквайки за растежа му… това е грозно, непочтено държание. Не отива на клуб, който има претенциите да е измежду водещите в България, който постоянно играе в групова фаза на европейски клубни шампионати. Къде е европейското ви държание, господа?!

Ако има морал, чест и достолепие, лицето от ПФК Лудогорец неотложно да се извини на нашия треньор! "
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР